Ackrediterad Meca Verkstad
bilteknik.ab@telia.com 0970-175 50

Om oss

Om oss

Gällivare Bilteknik ägs av Roger Johansson och Jörgen Johansson, som startade företaget redan 2006. Vi har båda stor erfarenhet och har tidigare varit verkmästare, verkstadschef, kundmottagare och mekaniker hos andra bilverkstäder.

Idag har företaget fyra anställda och har främst kunder från Malmfälten, men även en hel del kustbor har valt att serva och reparera sin bil i Gällivare tack vare den goda servicen och kunnandet som finns i företaget. Många kommer också från kusten eller närområdet för att serva och reparera sin husbil hos oss.

Gällivare Bilteknik är en ackrediterad Meca-verkstad, vilket innebär att vi arbetar aktivt med kvalitetshöjande åtgärder. Företaget följer en genomarbetad kvalitetsplan som säkerställer att du alltid får rätt information och ett korrekt bemötande.

Vi är också en certifierad Castrol Grön verkstad, det vill säga att vi tar hand om farligt avfall på ett korrekt, miljövänligt och godkänt sätt. Alla Meca-verkstäder kontrolleras så att de följer kvalitetsplanen – en symbol för ökad trygghet